Vi behandler

Nervesmerter

Nervesmerter

Vi tilbyder effektiv og smertefri behandling af nervesmerter.

Der kan dog opstå en forøgelse af smerteniveauet, når kroppen begynder at arbejde med den energi som bliver leveret til vævet.

Søg din lokale klinik her på siden, og kontakt os for mere information om anbefalet behandlingsforløb.

Nervesmerter er smerter der skyldes en sygdom eller skade i det sensoriske nervesystem. Det sensoriske nervesystem fører nerveimpulser til hjerne og rygmarv, og står blandt andet for bearbejdning af sanserne. Sygdomme og skader i hjerne, rygmarv, nerverødder, nerveplekser og nerver kan medføre nervesmerter.

Normalt er smerter et advarselssignal om en mulig beskadigelse af vævet. Ved nervesmerter er det selve smertesystemet, der er beskadiget, hvilket betyder, at man kan få smerter i områder af kroppen, der egentlig ikke fejler noget.

Nervesmerter kaldes også neurogene eller neuropatiske smerter.

Når en nerve beskadiges, kan der opstå ukorrekte signaler i nerven,  og de nærliggende nerver. Når nerver i smerte systemet sender sådanne signaler afsted, opfatter hjernen det som om, at der sker noget i det område, som nerven oprindeligt kom fra.

Det kender man også som "fantomsmerter" efter en amputation af et lem, hvor man kan opleve smerter i det lem som ikke længere er der, fordi smerterne starter i de afskårne nerveender. Tilsvarende kan man efter en skade på rygmarven have en fornemmelse af diffuse smerter i benene. De beskadigede nerver kan også være ekstra følsomme, således at en let berøring giver anledning til, at nerven sender mange impulser afsted, der så opfattes af hjernen som en smertefuld berøring.

Desuden er der autoimmune sygdomme, som angriber ""isoleringen" (myolinskeden) rundt om nerverne, som derfor kan sende ukorrekte signaler afsted.

Der findes også medicin som har som bivirkning, at der kan opstå neuropatiske smerter.

Så mulighederne er desværre mange.

Klinikkerne på naturligsmertebehandling.dk kan alle tilbyde fokuseret MLS® laserbehandling, eller Hilterapi® high peak power laserbehandling, og/eller ELF magnetterapi (læs mere under ”behandlingsmetoder”).

Naturligsmertebehandling er en smertefri behandlingsmetode, som kan bestå af én eller flere behandlingsmetoder:

  • MLS® Laserbehandling
  • Hilterapi® Laserbehandling
  • ELF magnetterapi
  • Akupunktur eller Laserakupunktur

Ved første konsultation bliver du grundigt undersøgt og den valgte klinik lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb.

Det er lavet undersøgelser som indikerer at behandling med High Peak Power Laser, kan genskabe skadet myelinskede rundt om  nerverne. Endvidere har vi gode kliniske resultater med ELF magnetterapi, til behandling af neuropatier.

Alt hvad du kan gøre for at give kroppens naturlige immunforsvar mulighed for at bearbejde skaden - såsom god nattesøvn (hvis muligt), sund kost, motion, undgå stress. Vi har klinisk gode resultater med at sænke smerteniveauet med magnetterapi, som kan mærkes som en umiddelbar lindring, og forbedre livskvaliteten.

Forskning og kliniske erfaringer

naturligsmertebehandling.dk arbejder vi med udstyr som er CE godkendt, og følger EU´s MDR regulativer. Desuden er vi interesseret i konstant at udvikle og dygtiggøre os som behandlere ved bl.a. at følge med i forskning om smertebehandling uden medicinering.

Vi har derfor samlet studier og forskning indenfor laserterapi og magnetterapi. Vær opmærksom på at flere af klinikkerne på naturligsmertebehandling.dk også arbejder med andre behandlingsmetoder, som de kan anbefale til dit behandlingsforløb.

Er du også nysgerrighed på at læse mere om studier og forskning inden for smertelindring uden medicinering, kan du finde et uddrag af flere artikler her:

  1. https://www.asalaser.com/en/research-training/asa-research-library/vitro-biological-responses-electromagnetic-fields-exposure-peripheral-nervous-system-cells
  2. https://www.asalaser.com/en/research-training/asa-research-library/effect-nir-laser-therapy-mls-mis-source-against-neuropathic-pain-rats-vivo-and-ex-vivo-analysis
  3. https://www.asalaser.com/en/research-training/asa-research-library/low-power-laser-biostimulation-enhances-nerve-repair-after-end-side-neurorrhaphy-double-blind-randomized-study

Klik her for at finde en klinik nær dig, som kan behandle din lidelse

Kundecases

Ulykke med motorsav

Reetablering efter voldsom ulykke med motorsav Den 12.september 2023, skete en ulykke, hvor Klaus med motorsav skar en 5 cm dyb flænge på bagside...

Magnetterapi mod “kemofødder”

Bent fik senfølger af stråle- og kemoterapi. Da Bent Andersen i 2010 blev syg med leukæmi med tilbagefald i 2011 og efterfølgende knoglemarvstran...
Søg på lidelse...

Find din nærmeste klinik

Søg på lidelse
Clinic Treatment filter (CPT)
Vis mere
Søg på kommune
Kommune filter
Vis mere
Søg på lidelse
Clinic Treatment filter (CPT)
Vis mere
Søg på kommune
Kommune filter
Vis mere

Find klinik